Success Stories
October 3, 2023

EPRA Konferansen 2023: Hvordan EventEye's app og registreringskiosker optimaliserte deltakeropplevelsen

Author

EPRA, European Platform of Regulatory Authorities, står i sentrum for kunnskapsdeling mellom Europas mediemyndigheter. To ganger i året arrangerer de konferanser, og våren 2023 hadde Medietilsynet gleden av å være vertskap for konferansen i Oslo.

Å arrangere en konferanse for 150 deltakere fra 50 land er ingen liten oppgave. Medietilsynet takker for enestående teknologisk støtte!

Medietilsynet, anerkjent for sin ledende rolle innen digital kommunikasjon, ønsket å ta konferansen et skritt videre ved å inkludere moderne teknologi for å forbedre deltakernes opplevelse. Det er her EventEye kom inn i bildet.

Sømløs Registrering og Tilpassede Deltagerbevis

Når man arrangerer en konferanse med representanter fra så mange land, er det essensielt med en strømlinjeformet registreringsprosess. Takket være EventEye's innovative konferanseapp og registreringskiosker, ble innsjekk og utskriving av deltagerbevis en lek. Deltakerne kunne raskt og enkelt sjekke inn, motta oppdatert informasjon og endre egne detaljer ved behov.

"Å bytte fra forhåndstrykte navneskilt til en digital løsning forvandlet hele opplevelsen. Fleksibiliteten med EventEye's app var banebrytende" uttalte en representant fra Medietilsynet.

Ikke bare var registreringsprosessen forbedret, men appen tillot også jevnlig kommunikasjon før, under og etter konferansen. Dette resulterte i en jevn flyt av informasjon og oppdaterte deltakerlister.

EventEye's Onsite team

I en verden hvor teknologisk støtte kan være upersonlig, skilte EventEye seg ut. Medietilsynet verdsatt den dedikerte støtten de mottok i forberedelsene og under konferansen.

Deres team var tilgjengelig og forståelsesfull gjennom hele prosessen. Vi følte virkelig at vi hadde en partner i EventEye.

EPRA Konferansen 2023 i Oslo ble en suksess på mange nivåer. De imponerende presentasjonene og panelet utgjorde kjernen i møtet, og teknologien fra EventEye bidro ytterligere til en helhetlig og minneverdig konferanseopplevelse.

Vi ønsker å rette en stor takk til EPRA og Medietilsynet for deres samarbeid og tilbakemeldinger.

Planlegger du din neste konferanse? Vurder den digitale revolusjonen med EventEye registeringskiosker og event app!

I anledning av at Medietilsynet arrangerte EPRA-møtet i Oslo 31. mai til 2. juni i år, ønsker vi å takke for all hjelp og bidrag fra dere til at konferansen ble vellykket. Vi opplevde å få god hjelp og service, og vi har også fått positive tilbakemeldinger fra konferansedeltagerne. Tusen takk for godt samarbeid og gode leveranser!
           - Mari Velsand, Direktør

How can we help?

Let's have a chat about your next event.

By clicking “Accept All Cookies”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.